TeleKulturHistoriska Veterangemenskapen

 

 


Aktuellt                                


Maj 2009
På föreningens jubileum den 9 juni 2007 på Skansen framförde ordföranden tillsammans med hjälp av Bertils ackompanjemang Cecilia Lind av Cornelis Vreeswijk. Musikstunden avslutades av Bertil med Summertime av George Gershwin. Några av hans stora intressen är bl.a musik, konst samt 
författarskap. Bertil har lagt ned mycket ideell tid på redigeringsarbete för iordningställande av fotografier, skisser och ritningar på Skansenanläggningen.

Dessutom är han djupt engagerad i planeringen samt färdigställandet av föreningens fotobok. Med sina gedigna kunskaper i ord och bild är han en mycket viktig nyckelperson i detta arbete. Han kommer under året att trycka föreningsmärket på canvas och montera detta i en s.k roll-up. Det kommer att kunna användas vid olika träffar och sammankomster.

På Bertils egen hemsida finns ett stort utbud av intressanta upplevelser i form av musik och konst. Du kan bl. a lyssna till egna kompositioner och betrakta hans konstverk.

Se www.myspace.com/bertilengberg samt hans bluesband Night Train Express www.myspace.com/nighttrainexpressblues

Bertil har också författat en bok med titeln ”Vägen till Stenstaden”. Det är en äventyrsberättelse om kastar sig vilt mellan verklighet och fantasi. Bokens huvudperson, en tolvårig pojke befinner sig ena stunden på en kanalbåt i Dalsland eller vid något fiskevatten i fjällvärlden, för att sent på kvällarna stiga in i en spännande och farlig monstervärld. Boken kan beställas via e-handel www.vulkan.se, sök på Bertil Engberg.

  Hjärtligt Tack Bertil för allt ditt arbete för vår fina förening.

Tillbaka


Copyright © TKHV
Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk.
Användning i annat syfte är ej tillåten utan vårt tillstånd